Axelle Despiegelaere verrast: "Hij vroeg mij zelfs ten huwelijk!"

Axelle Despiegelaere verrast:
Vrijdag 16 maart 2018 - 08:09   I  

Terwijl de Rode Duivels schitterden op het veld, deed zij dat tijdens het vorige WK naast het veld. Eén aandachtige cameraman nam Axelle Despiegelaere in beeld tijdens het WK in Brazilië en plots werd ze een hype. Vier jaar later is de 20-jarige fan van Club Brugge nog steeds piepjong, maar heeft ze wel al heel wat meegemaakt.

Zo vroeg La DH haar wat het vreemdste is dat ze ooit had meegemaakt. En het voorstel dat ze kreeg was inderdaad wel erg speciaal. "Er heeft mij ooit eens iemand uit het buitenland ten huwelijk gevraagd! Maar voor het overige kreeg ik vooral leuke aanbiedingen van radio en televisie", aldus Despiegelaere.

Opnieuw naar het WK

Het was op voorhand wellicht niet de bedoeling, maar haar vakantie naar Brazilië veranderde het leven van Axelle. Of ze ook nu de Rode Duivels zelf zal gaan aanmoedigen weet ze nog niet. Dat zal afhangen van het examen van haar broer, want als ze gaan is dat met haar broer en haar moeder.

De vorige keer werd ze alvast een fenomeen. "Het was de eerste keer dat ik in contact kwam met journalisten van radio en televisie, mijn eerste keer ook met social media, want voordien gebruikte ik dat eigenlijk niet echt. Ik heb er toen echt van genoten en kon ook dingen beleven die erg speciaal waren. Dat is wel niet echt mijn doel in het leven. Ik wil vooral slagen voor mijn studies en een echt beroep uitoefenen", aldus Axelle.

Fan van Club Brugge

Ze is niet alleen fan van de Rode Duivels. Wie naar Jan Breydel trekt heeft kans haar tegen het lijf te lopen, want de mooie jongedame heeft ook een abonnement van Club Brugge. Haar ouders waren toen ze nog kind was fan en zij heeft die microbe meegekregen.

"Als kind ging ik met mijn ouders mee naar de wedstrijden van Club Brugge. Ik heb nu al enkele seizoenen zelf een abonnement op Club Brugge, dus ik ga naar de wedstrijden kijken met mijn vrienden."

Poll: Hoopt u haar terug te zien op het volgende WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Despiegelaere  I   WK  I   Club Brugge

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024