Club Brugge krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar play-off 1

Club Brugge krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar play-off 1
Donderdag 15 maart 2018 - 14:48   I  

Club Brugge begint over iets meer dan twee weken als leider aan play-off 1. De ploeg van Ivan Leko is topfavoriet om de Belgische landstitel in de wacht te slepen. In aanloop naar de allesbeslissende periode van het seizoen kreeg blauw-zwart alvast uitstekend nieuws.

Zo is de kans groot dat Jelle Vossen opnieuw topfit zal zijn eens de play-offs van start gaan. "De spits trainde vandaag opnieuw individueel op het veld en lijkt stilaan de oude. Afwachten wanneer hij mag aansluiten bij de groep, maar vast staat dat hij over ruim twee weken inzetbaar zal zijn tegen zijn KRC Genk", schrijft Het Laatste Nieuws.

Een andere geblesseerde speler waar ze bij Club Brugge op zitten te wachten, is Benoit Poulain. De Fransman ligt al even in de lappenmand, maar ziet stilaan einde aan het licht van de revalidatietunnel. "Van Poulain is er nog geen spoor, al wordt verwacht dat ook hij min of meer bij de start van de play-offs hersteld zal zijn. Club wil niets forceren met de Fransman, die straks met Mitrovic moet concurreren voor een plaatsje centraal achterin", weet de krant nog.

Uitstekend nieuws voor Club Brugge, dat zich ondertussen in alle kalmte kan voorbereiden op de start van de play-offs. "De spelers van Club zijn dit weekend vrij en nadien gaat de voorbereiding op play-off 1 pas echt van start. Dat de honger en de goesting deze week reeds aanwezig waren, zal Leko en zijn assistenten ongetwijfeld tevreden stemmen", besluit de krant.

Poll: Zal Vossen een belangrijke rol spelen tijdens de play-offs?

TAGS  I  Leko  I   Vossen  I   Poulain  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024