Conte: "Hij is de beste van de wereld"

Conte:
Donderdag 15 maart 2018 - 09:48   I   door Fabian Morren

Lionel Messi schitterde als vanouds tegen Chelsea. De Argentijnse aanvaller van Barcelona wordt na zijn knalprestatie de hemel ingeprezen. Messi zit al aan honderd doelpunten in de Champions League. Een onwaarschijnlijk record.

"We praten hier over een een speler die het resultaat bij iedere ploeg kan beïnvloeden, maakt niet uit voor welke ploeg hij speelt", zegt Chelsea-coach Antonio Conte. "Hij begon zijn carrière bij Barcelona en ik weet zeker dat hij daar ook zijn carrière gaat beëindigen."

"Veel clubs hopen dat ze hem in hun team kunnen hebben, maar dat is onmogelijk", vervolgt Conte. "Dit is een geweldig verhaal voor Barcelona en Messi. Dit type speler wordt eens in de vijftig jaar geboren. We praten over één specifieke speler met hele specifieke kwaliteiten. Hij is fantastisch."

Beste in de wereld

"We hebben het hier niet over een topspeler, maar een super topspeler. Hij maakte het verschil. Dit zijn spelers die ieder seizoen zestig doelpunten maken. Ik ben erg blij dat ik de mogelijkheid had aan het einde van de wedstrijd om hem mijn complimenten te geven, we spreken over een exceptionele speler. De beste in de wereld."

Poll: Is Messi de beste ter wereld?

TAGS  I  Messi  I   Barcelona  I   Conte  I   Chelsea

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023