‘Raiola denkt aan monstertransfer en biedt deze speler aan bij Barcelona’

‘Raiola denkt aan monstertransfer en biedt deze speler aan bij Barcelona’
Woensdag 14 maart 2018 - 20:00   I  

Pakt FC Barcelona volgende zomer uit met een monstertransfer? Het is best mogelijk. Als we de laatste geruchten mogen geloven, is zaakwaarnemer Mino Raiola van plan om Marco Verratti, één van de topspelers in zijn portefeuille, naar Camp Nou te loodsen.

Verratti komt al sinds de zomer van 2012 uit voor Paris Saint-Germain. De nu 25-jarige middenvelder groeide in Parijs uit tot één van de onbetwiste titularissen, maar de laatste tijd brokkelde de status van Verratti beetje bij beetje af. Dat de Italiaan in het Champions League-duel tegen Real Madrid domweg tegen een rode kaart aanliep, zit de PSG-bazen overigens hoog. Verratti transformeerde plots van ‘onmisbaar’ tot ‘beschikbaar voor transfer’.

En dan stapt Barcelona in het verhaal. De Catalaanse topclub wilde Verratti vorige zomer nog weghalen uit het Parc des Princes, maar toen sloeg PSG een riant bod van 100 miljoen af. Dat de kaarten nu anders liggen, is wel duidelijk. In Parijs zien ze Verratti niet langer als de toekomst van de club, want die sleutel hebben Neymar en Kylian Mbappé nu in handen.

Aangeboden bij Barcelona

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Verratti, hoopt zijn speler na afloop van dit seizoen alsnog naar Barcelona te loodsen. De excentrieke Nederlander, die ook de belangen van onder meer Romelu Lukaku, Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovic, Paulo Dybala en Gianluigi Donnarumma behartigt, bood Verratti alvast aan bij het bestuur van Barça. Voorlopig hapten de Spanjaarden nog niet toe, maar daar kan in de komende weken of maanden nog steeds verandering in komen.

Poll: Moet Barcelona voor Verratti gaan?

TAGS  I  Verratti  I   PSG  I   Barcelona  I   Raiola

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024