'Deze twee topclubs willen 26 miljoen betalen voor Dennis Praet'

'Deze twee topclubs willen 26 miljoen betalen voor Dennis Praet'
Woensdag 14 maart 2018 - 19:19   I  

Dennis Praet is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Sampdoria, maar het zou ook meteen zijn laatste kunnen zijn. De Belgische middenvelder, ex-Anderlecht, kan immers rekenen op interesse van verschillende grote clubs.

Eerder deze week meldde Corriere dello Sport nog dat Napoli een oogje heeft op Praet. De Italiaanse topclub, momenteel tweede in de Serie A, zou onze landgenoot vanaf volgend seizoen maar wat graag aan Dries Mertens en co koppelen. Maar Napoli krijgt hevige concurrentie in de jacht op de handtekening van Praet.

Zo melden diverse Italiaanse media nu dat ook Internazionale en AS Roma zich in de strijd om Praet willen mengen. Beide clubs zouden bereid zijn om komende zomer de vastgelegde afkoopsom in het contract van de middenvelder, 26 miljoen euro, op te hoesten.

Enkele maanden geleden werd Praet nog in verband gebracht met Juventus, maar concreet werd De Oude Dame toen niet voor de Belg. Verder houden ook enkele clubs uit de Premier League de situatie van Praet in de gaten. Eén ding is zeker: de ex-speler van Anderlecht staat straks voor een nieuwe uitdaging.

Poll: Kan Praet mee bij een Italiaanse topclub?

TAGS  I  Praet  I   Rode Duivels  I   Sampdoria  I   Juventus  I   Napoli  I   AS Roma  I   Internazionale

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024