Pozuelo is duidelijk over vertrek bij Genk

Pozuelo is duidelijk over vertrek bij Genk
Woensdag 14 maart 2018 - 10:49   I  

Alejandro Pozuelo is bezig aan zijn derde seizoen in loondienst van KRC Genk. De Spaanse middenvelder ontpopte zich ondertussen tot één van de dragende spelers in de Luminus Arena. Maar... Pozuelo is 26 en stap hogerop in de zomer lijkt het logische vervolg in zijn carrière.

"Dat weet ik nog niet", zegt Pozuelo in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine. "Dit seizoen was een beetje moeilijk in het begin, maar als we straks een goed seizoen gedraaid hebben en hopelijk de bekerfinale winnen, dan zullen we gaan samenzitten met de club. Nu wil ik nog niet te veel nadenken over de toekomst."

Op zijn 26ste is het mogelijk wel hét moment om een grote stap voorwaarts te zetten. Zowel op sportief als financieel vlak. "Laat ons wachten tot de zomer om te zien welke opties er zijn en ook wat het beste is voor de club", benadrukt de Spanjaard. Tegen een overstap naar China zegt Pozo niet op voorhand 'neen'. "Goh, dat zou afhangen van de situatie waarin ik me op dat moment bevind. Rubén Castro (ex-ploegmakker van bij Real Betis, nvdr.) is al 36 jaar, ik ben tien jaar jonger. Maar je weet nooit wat er gebeurt."

Begrip voor keuze Carrasco

Pozuelo heeft overigens ook begrip voor de keuze van Yannick Carrasco. "Dat gaat dan over contracten die je niet zo vaak ziet passeren in je carrière. Als het over zoveel miljoenen gaat, begin je te twijfelen, want uiteindelijk ben je als voetballer maar tien tot vijftien jaar actief. Daarna moet je van het geld kunnen leven dat je verdiend hebt. Als je dan zo’n beslissing neemt, is dat begrijpelijk."

Poll: Moet Pozuelo bij Genk blijven?

TAGS  I  Pozuelo  I   RC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024