Lukaku belachelijk gemaakt met pijnlijke statistiek

Lukaku belachelijk gemaakt met pijnlijke statistiek
Woensdag 14 maart 2018 - 08:27   I  

Manchester United werd dinsdagavond zonder pardon uit de Champions League geknikkerd door Sevilla. De ploeg van José Mourinho verloor op Old Trafford met 1-2 van de Spanjaarden, en dat zorgde voor een pijnlijke uitschakeling.

Romelu Lukaku kwam in de absolute slotfase dan nog wel tot scoren, op dat moment was het kalf al verdronken. Alsof de uitschakeling nog niet pijnlijk genoeg was, werd Lukaku na afloop van het 1/8ste finale in het kampioenenbal ook nog eens belachelijk gemaakt op de sociale media.

Het was verschillende mensen immers opgevallen dat Wissam Ben Yedder, de ingevallen spits die Manchester United doodkneep met twee doelpunten, dit seizoen al voor vijfde keer de weg naar doel vond tegen een Engelse topclub (3x tegen Liverpool, 2x keer tegen Manchester United, nvdr.). Bij Lukaku, die toch in de Premier League speelt, staat de teller op één treffer. Een pijnlijke vergelijking, die in de Britse pers meteen werd uitvergroot.

Betrokken bij 32 goals

Toch kan Lukaku zichzelf niets verwijten. De Rode Duivel had een lastige klant aan verdediger Clement Lenglet, maar speelde best een goede wedstrijd. Lukaku zette dinsdag voor de 24ste keer - over alle competities heen - dit seizoen de netten bol. In totaal was hij dit seizoen rechtstreeks betrokken bij 32 doelpunten.

Poll: Draait Lukaku een goed seizoen volgens jou?

TAGS  I  Lukaku  I   Manchester United  I   Sevilla  I   Ben Yedder

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024