Antwerp oefent tegen ploeg uit Premier League

Antwerp oefent tegen ploeg uit Premier League
Dinsdag 13 maart 2018 - 22:20   I  

Antwerp greep dit weekend naast een ticket voor Play-Off I. Het stond nochtans lange tijd in de top 6, maar zag in extremis toch nog Racing Genk en Standard over zich heen springen. Een teleurstelling na een mooi seizoen, maar er volgt wel nog een Antwerpse derby in Play-Off II.

Play-Off I of niet, op stage naar het buitenland trekken de jongens van Bölöni zeker. Antwerp gaat op oefenkamp in Roldan (Spanje) van vrijdag 16 maart tot en met zondag 25 maart. Onder de Spaanse zon kunnen ze daar Play-Off II proberen voorbereiden.

Oefenen tegen Newcastle

En Antwerp heeft op die oefenstage een knappe wedstrijd kunnen regelen. Bölöni en co nemen het op tegen Newcastle United uit de Premier League. Een leuke wedstrijd voor de spelers, die zich nu eens kunnen meten met spelers uit de Premier League.

De ‘Magpies’ zijn in dezelfde periode op oefenkamp in Spanje. Er wordt door de plaatselijke organisatie een toegangsprijs van 5 euro aangerekend voor volwassenen, kinderen mogen gratis komen kijken. Dat liet Antwerp zelf weten via haar website.

Hard labeur

De spelers zullen wel zweten, want Bölöni staat erom gekend om zijn spelers te laten zwoegen. Na de vorige stages kwamen er berichten binnen dat de spelers dat niet altijd zo leuk vonden. Het harde trainen zou de spelers niet altijd deugd gedaan hebben.

Poll: Leuke affiche?

TAGS  I  Antwerp  I   Newcastle

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024