Pozuelo heeft bijzondere vriendschap met deze Rode Duivel

Pozuelo heeft bijzondere vriendschap met deze Rode Duivel
Dinsdag 13 maart 2018 - 20:52   I   door Redactie

Voor RC Genk en ook voor Alejandro Pozuelo was de trainerswissel eerder dit seizoen toch wel van groot belang. Onder Albert Stuivenberg liep het op het einde helemaal niet meer. De komst van Philippe Clement zorgde ervoor dat Pozuelo weer beter ging spelen.

"Ik had geen enkel probleem met hem. Hij had zijn ideeën, ik de mijne. En op een aantal momenten waren we het niet met elkaar eens. We hebben dan ook een paar keer een gesprek gehad waaruit telkens bleek dat we niet op één lijn zaten. Maar goed, hij was de trainer, dus ik moest zijn mening respecteren. Philippe Clement heeft meer feeling met de spelers. En daar voel ik me beter bij", geeft Pozuelo toe in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik weet het niet. Misschien is het ook gewoon de verandering die ons goed heeft gedaan. De laatste twee, drie maanden onder Stuivenberg waren slecht, niet alleen van de trainer, maar ook van de spelers. Ook van mij. We hebben toen niet goed genoeg gewerkt, maar we hebben dat weten om te keren. Nu zijn we terug het Genk dat we waren en kunnen we de strijd aangaan met gelijk welke ploeg."

Courtois

Pozuelo heeft een bijzondere band met Thibaut Courtois, zelf ex-Genk. "We kunnen het heel goed met elkaar vinden. Ik leerde hem kennen in mijn eerste seizoen hier. Hij kwam toen naar een wedstrijd en er werd hem bij de aftrap een trofee overhandigd. Nu, ik kende hem al van in Spanje. Ik scoorde twee keer tegen hem, toen hij bij Atlético zat en ik bij Real Betis. Vandaar dat hij zich mijn gezicht meteen herinnerde. (grinnikt) Als hij nu naar België komt, belt hij me op en gaan we een koffie drinken of een hapje eten."

Poll: Is Pozuelo de beste speler van Genk?

TAGS  I  Pozuelo  I   RC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024