Weigert Ruud Vormer selectie voor Nederland?

Weigert Ruud Vormer selectie voor Nederland?
Zondag 11 maart 2018 - 22:48   I  

Ruud Vormer bezorgde Club Brugge zondagnamiddag de volle buit op het veld van STVV. Zou Nederlands bondscoach Ronald Koeman het gezien hebben? We vermoeden van wel. De nieuwe selectieheer van Oranje nam Vormer op in zijn voorselectie, maar de kapitein van Club Brugge maakt zich niet druk.

Meer zelfs: het is goed mogelijk dat Vormer een selectie voor Oranje naast zich neerlegt. "Als ik fit ben, dan ga ik. Maar als dat niet het geval is, dan gaan we overleggen met de club", vertelt de middenvelder op de webstek van Club Brugge.

"Bovendien is het eerst nog afwachten of ik wel geselecteerd word", gaat Vormer verder. "We mogen in elk geval geen onnodige risico’s nemen. We moeten immers klaar zijn voor de play-offs. Tegen wie ik daarin wil beginnen? Het zijn allemaal lastige wedstrijden, dus we zien het wel."

"Mijn voeten doen enorm pijn"

Al bij al was Vormer overigens tevreden met de match tegen STVV. "Deze zege is heel belangrijk. Ik ben dan ook heel blij met deze drie punten. Het was niet makkelijk op dit kunstgrasveld. Zij zijn gewend om hierop te spelen, maar voor mij deed het geen deugd. Mijn voeten doen enorm pijn."

Poll: Verdient Vormer een selectie?

TAGS  I  Vormer  I   Club Brugge  I   Nederland

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024