'Standard gaat transfer van 5 miljoen afronden'

'Standard gaat transfer van 5 miljoen afronden'
Zondag 11 maart 2018 - 10:21   I  

Standard streek niet zo lang geleden nog miljoenen op bij de verkoop van aanvalsleider Orlando Sa, maar nu staat de Luikse club alweer op het punt om een miljoenendeal af te sluiten. Zo is Werder Bremen van plan om Ishak Belfodil definitief vast te leggen.

Belfodil kende een moeilijk begin in de Bundesliga, maar kwam tot op heden toch al twintig keer in actie bij Werder Bremen. "Ook al staat Ishak niet altijd in de basis, toch zijn wij heel tevreden over hem", vertelde sportief directeur Frank Baumann in Bild. Diverse Duitse media melden dat de Duitse club dan ook van plan is om Belfodil definitief aan te trekken.

Werder Bremen huurt de 26-jarige aanvaller tot het einde van het seizoen van Standard, maar bemachtigde afgelopen zomer een aankoopoptie. Die zou 5 miljoen euro bedragen - geen onoverkomelijk bedrag voor de Duitsers.

Als Belfodil definitief naar Werder Bremen verkast, strijk Standard dus 5 miljoen euro op. En dan zou het al de derde keer op korte tijd zijn dat De Rouches enkele miljoenen incasseren. Eerst ving Standard nog 3,6 miljoen euro toen Jonathan Viera Las Palmas inruilde voor het Chinese Bejing Guoan en niet veel later kreeg Standard ook iets minder dan 6 miljoen voor Orlando Sa.

Poll: Is 5 miljoen euro een correcte prijs voor Belfodil?

TAGS  I  Belfodil  I   Standard  I   Werder Bremen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024