Vrees voor vervalsing in degradatiestrijd morgen

Vrees voor vervalsing in degradatiestrijd morgen
Zaterdag 10 maart 2018 - 19:16   I   door Redactie

Dennis Van Wijk kondigde enkele weken geleden al aan dat hij vreesde voor het scenario in de slotfase van de competitie. Eupen krijgt nu nog een thuiswedstrijd tegen Moeskroen. Van Wijk vreest dat Moeskroen het spel niet helemaal eerlijk zal spelen. KV Mechelen speelt op de slotdag tegen Waasland-Beveren.

"Toen ik dat balletje liet rollen, verklaarde iedereen me voor gek. Maar nu ik me op de vlakte houd, beginnen júllie er weer over en blijkt ook dat iedereen denkt wat ik toen heb gesuggereerd", vertelt Van Wijk in Het Nieuwsblad. "Wie had er dan gelijk en wie was er niet zo gek? Maar ach, op die complottheorieën heb ik toch geen vat. Laten we gewoon hopen dat we zelf winnen. Met een paar goals verschil. Dan kunnen we onszelf niks verwijten.”

3-0

3-0 of 4-0 zou ideaal zijn. Zo'n uitslag komt uiteraard ook niet op bestelling. “Hey, hallo… Drie keer scoren is ons dit seizoen nog maar één keer gelukt. En toen scoorde Genk ook twee keer. We gaan sowieso aanvallen, maar het blijft opletten voor de counters. Uiteraard gaan we ons tijdens de match ook informeren over de stand in Eupen, maar we zullen het toch zelf moeten doen. Een cadeau van Waasland-Beveren? Dat heb ik nog nooit gekregen en daar zal ik ook nooit om vragen" aldus de trainer van KV Mechelen.

Poll: Zal het spel eerlijk verlopen denk jij?

TAGS  I  Eupen  I   KV Mechelen  I   shw

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024