Vandenbempt welke speler de sleutel heeft bij KV Mechelen zondag

Vandenbempt welke speler de sleutel heeft bij KV Mechelen zondag
Vrijdag 09 maart 2018 - 23:07   I   door Redactie

Peter Vandenbempt weet dat KV Mechelen zondag in de cruciale wedstrijd tegen Waasland-Beveren alvast kan rekenen op een zeer betrouwbare doelman. Colin Coosemans staat er weer, na een moeilijk seizoensbegin. KVM zal Coosemans goed kunnen gebruiken, want het doelsaldo kan doorslaggevend zijn.

"Onder Yannick Ferrera was Colin Coosemans de wanhoop nabij, de rots van vorig seizoen met bijna twintig clean sheets was een twijfelaar geworden, mee de dieperik in met het dolende elftal. De komst van Aleksandar Jankovic bracht voor de doelman al de kentering en intussen is hij met voorsprong de beste Mechelaar. De tegengoals blijven nochtans talrijk - KV solliciteert naar een plaats in de recordboeken met maar liefst tien kopbaldoelpunten op een rij tegen - maar elke week opnieuw zorgen de reddingen van Coosemans voor extra punten", aldus Vandenbempt aan Sport/Voetbalmagazine

Rust en zelfvertrouwen

"Of zoals in Luik voor een gunstiger doelsaldo met wat mogelijk een cruciale save kan zijn, op de strafschop van Razvan Marin", vervolgt Vandenbempt. "In deze hoogst onzekere tijden straalt Coosemans rust en zelfvertrouwen uit, hij heerst in de lucht en zijn reflexen zijn straf. Een fijne gedachte voor de coach als de strijd op leven en dood straks mogelijk beslecht wordt op doelsaldo."

Poll: Ben jij verrast door de sterke prestaties van Coosemans?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Vandenbempt  I   Coosemans

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024