PSG neemt beslissing over vertrek van Neymar

PSG neemt beslissing over vertrek van Neymar
Vrijdag 09 maart 2018 - 22:28   I   door Redactie

Paris Saint-Germain wordt voortdurend geconfronteerd met de geruchten over een mogelijk vertrek van Neymar. De Braziliaan zou niet gelukkig zijn in Parijs. Zowel Real Madrid als zijn ex-club Barcelona zouden geïnteresseerd zijn in de aanvaller, die in de zomer voor 222 miljoen euro werd aangetrokken door de Fransen. PSG zou nu besloten hebben dat hij moet blijven.

"We gaan de komende maanden, misschien volgend seizoen ook nog, vanuit alle hoeken horen dat Neymar PSG wil verlaten. In mijn ogen komt dat allemaal van dezelfde bron: zijn management", stelt Sky Sports-expert Guillem Balague. "Ik denk dat hij heeft gerealiseerd dat PSG niet de juiste plek is voor hem. Waarschijnlijk zoekt hij meer uitdaging."

"AS heeft gemeld dat Real Madrid vierhonderd miljoen euro moet bieden om PSG een transfer te kunnen laten overwegen. Het probleem is alleen dat ze nu niet willen verkopen. Real Madrid wil hem natuurlijk hebben, hij wil ook, maar PSG weigert dat voorlopig. Dat maak ik er van", aldus Balague.

Spijt

De spanningen tussen Neymar en de club lopen bij momenten hoog op. Daarom zou er wel eens snel een einde kunnen komen aan de samenwerking. De Braziliaan lijkt echter spijt te hebben van zijn transfer. Real Madrid wil hem graag terug naar Spanje halen. Volgens Manu Sainz, een bekende Spaanse journalist, hebben vertegenwoordigers van Real al rond de tafel gezeten met de vader van Neymar, die ook zijn zaakwaarnemer is. De Spaanse topclub zou bereid zijn om 400 miljoen euro neer te tellen voor hem.

Poll: Denk jij dat Neymar volgend seizoen nog bij PSG zal spelen?

TAGS  I  PSG  I   Neymar  I   Real Madrid  I   Barcelona  I   shw

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024