Knappe WAG van Carrasco is het beu en heeft boodschap voor alle haters

Knappe WAG van Carrasco is het beu en heeft boodschap voor alle haters
Vrijdag 09 maart 2018 - 17:07   I  

Yannick Carrasco ruilde onlangs Atlético Madrid in voor een avontuur bij Dalian Yifang. "Een sportieve keuze", zo luidde de uitleg van de Rode Duivel. Dat zal wel, Yannick. De 24-jarige vleugelaanvaller kreeg een storm van kritiek over zich heen na zijn keuze voor China, maar voor vrouwlief Noémie Happart is de maat vol.

De eveneens 24-jarige Happart, ex-Miss België, neemt het in een gesprek met Het Nieuwsblad op voor haar man. "Die commentaar heb ik niet eens gelezen. Yannick en ik besteden daar niet veel aandacht aan. We hebben de pro’s en contra’s tegenover elkaar gezet. Dat er zo’n grote afstand zou zijn met mijn familie en vrienden was natuurlijk het grootste nadeel. Ik zal hen minder kunnen zien dat ik zou willen. Maar daar zijn oplossingen voor: we zijn intussen al enkele bezoeken aan het regelen.”

Happart was onmiddellijk mee in het verhaal en stond achter de keuze van Carrasco. “Dus nee, Yannick heeft niet eindeloos veel moeite moeten doen om mij te overtuigen. Ik ben een avonturier. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, te reizen, dingen te bezoeken. Bovendien houd ik echt van Azië."

"Ik vind het triest dat mensen zo denken"

Sommige mensen op sociale media gingen nog een stapje verder. Volgens hen moet Noémie maar een baby nemen als ze zich verveelt in China. "Ik vind het triest dat mensen zo denken”, zegt ze. “Onze verhuis naar China betekent niet dat ik alles moet opgeven. Voor mij is dit geen opoffering.”

“Ik blijf heel actief, dat is altijd al zo geweest. Ik heb me nooit afhankelijk van iemand opgesteld. Ik wil mijn ­eigen projecten in China en Europa blijven uitvoeren. Welke? Dat houd ik nog even geheim. Tot alles op punt staat. In Madrid had ik ook al enkele persoonlijke projecten lopen, bovenop mijn cursussen Spaans en Engels. Nu zou ik trouwens graag ook Chinees willen spreken, ik leer graag veel talen. Wees gerust, ik zal hier niet niets doen.”

Poll: Begrijp jij de keuze van Carrasco?

TAGS  I  Carrasco  I   Happart  I   Rode Duivels  I   Atlético Madrid  I   Dalian Yifang

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024