Beelden uit kleedkamer na uitschakeling PSG gaan de wereld rond (Video)

Beelden uit kleedkamer na uitschakeling PSG gaan de wereld rond (Video)
Woensdag 07 maart 2018 - 15:49   I  

Real Madrid maakte dinsdagavond een einde aan de Champions League-campagne van Paris Saint-Germain. Na een 3-1-overwinning in Santiago Bernabéu, won Real ook in Parijs met 1-2 van PSG. En dat zorgde na afloop van de wedstrijd voor dolle vreugdetaferelen in de kleedkamer van de Spaanse topclub.

Real Madrid stuurde via de sociale media een filmpje de wereld in waarop te zien hoe de spelers elkaar feliciteren en hun geluk niet op kunnen. De kwalificatie voor de kwartfinales van de Champions League is duidelijk een opsteker voor De Koninklijke, die in de Spaanse competitie niet meer meedoen voor de landstitel.

Het filmpje begint met een luide 'Siiii' van Cristiano Ronaldo, dé absolute vedette van Real Madrid. De inmiddels bekende vreugdekreet van CR7 wordt daarna gevolgd door heel wat high fives tussen de spelers onderling en de technische staf.

Mooi is het ook om te zien hoe trainer Zinédine Zidane de hele kleedkamer rondgaat en speciale woorden in petto heeft voor onder meer Keylor Navas en Casemiro. Van een slechte sfeer in de Real-kleedkamer, waar eerder dit seizoen meermaals sprake van was, is in het filmpje alvast niets terug te zien. Of zou het allemaal schijn zijn?

Poll: Kan Real Madrid de Champions League opnieuw winnen?

TAGS  I  Real Madrid  I   PSG  I   Zidane  I   Ronaldo

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024