Iedereen zegt hetzelfde over (voor)selectie Oranje voor Vormer

Iedereen zegt hetzelfde over (voor)selectie Oranje voor Vormer
Woensdag 07 maart 2018 - 13:25   I  

Woensdagmiddag maakte Ronald Koeman zijn eerste voorselectie als bondscoach van Nederland bekend. De nieuwe bondscoach van Oranje nam in zijn 33-koppige ruime kern ook Ruud Vormer op. De kapitein van Club Brugge mag eind deze maand mogelijk debuteren voor de nationale ploeg.

De voorbije jaren werd Vormer, ondanks zijn puike prestaties bij blauw-zwart, straal genegeerd door de bondscoaches van Oranje. Zowel Danny Blind als Dick Advocaat liet Vormer altijd links liggen. Het is goed mogelijk dat Vormer deze maand, op zijn 29ste, zijn debuut maakt voor de nationale ploeg.

Niet alleen de supporters van Club Brugge, maar ook die van de Nederlandse nationale ploeg zijn best tevreden dat Vormer tot de ruime voorselectie van Koeman behoort. Op Twitter lieten ze zich alvast allemaal ontvallen dat Vormer het verdient en dat de Gouden Schoen mee voor een frisse wind bij Oranje kan zorgen.

Portugal & Engeland

Nederland neemt het op 23 maart in de Amsterdam ArenA op tegen Engeland, drie dagen later staat een duel tegen regerend Europees kampioen Portugal op het programma. Als Vormer het effectief tot de definitieve selectie schopt, mag hij zich ook meteen met enkele kleppers meten. De definitieve selectie wordt op vrijdag 16 maart bekendgemaakt

Poll: Verdient Vormer een selectie?

TAGS  I  Vormer  I   Club Brugge  I   Gouden Schoen  I   Nederland  I   Koeman

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023