Bibberen in Anderlecht: Sterkhouder plots naar het ziekenhuis

Bibberen in Anderlecht: Sterkhouder plots naar het ziekenhuis
Woensdag 07 maart 2018 - 06:06   I  

Anderlecht heeft dit seizoen al heel wat last gehad van blessures. Het verloor dit seizoen onder andere Henry Onyekuru en Kara Mbodj door blessures, maar ook Andy Najar mocht er alweer aan geloven dit seizoen. Veel keuze had Vanhaezebrouck dan ook niet vaak, waardoor ook een pak jongeren hun kansen kregen dit seizoen.

Stilaan maar heeft Vanhaezebrouck een basiself gevonden en de laatste weken draait het dan ook iets beter. Veel heeft te maken met de wondere terugkeer van Lukasz Teodorczyk. De Pool raakte lange tijd geen knikker, maar scoorde nu plots vijf keer in twee wedstrijden. Net op tijd klaar voor de Play-Offs dus.

Bibberen in Anderlecht

Net daarom was het gisteren bibberen en beven in Anderlecht, want de spits moest gisteren naar het ziekenhuis om een blessure te laten nakijken. Het is niet bekend om welke blessure het gaat, maar volgens Het Nieuwsblad is Teo wel onzeker voor de wedstrijd tegen Antwerp.

Als Anderlecht nog een gooi wil doen naar de titel pakt het in eigen huis best de volle buit tegen Antwerp. Leider Club Brugge trekt op de laatste speeldag naar STVV. Een lastige verplaatsing, vraag dat maar aan paars-wit. Als Anderlecht nog snel drie puntjes kan naderen op Club Brugge zal het vertrouwen in het Astridpark alvast groeien.

Keuze van Hein

Paars-wit heeft twee belangrijke spelers op één kaart van een schorsing staan. Zowel Lukasz Teodorczyk als Leander Dendoncker zitten aan vier gele kaarten. Indien zij geel pakken, zijn ze geschorst voor de start van Play-off 1. Alleen is de vraag of Hein Vanhaezebrouck het risico gaat nemen om hen aan de kant te laten. Anderlecht zit nu niet meteen in de positie om zomaar punten te laten liggen.

Ook Trebel alweer ziek

Dan is er nog Adrien Trebel. De Franse middenvelder sukkelt na zijn griep alweer met een nieuwe ziekte. Normaal gezien geraakt hij wel fit voor de wedstrijd. Dat weet Het Laatste Nieuws. Amuzu kreeg een stevige tik tijdens de wedstrijd van de beloften en moet het een paar dagen rustig aan doen.

Poll: Wint Anderlecht tegen Antwerp?

TAGS  I  Anderlecht  I   Antwerp  I   Teodorczyk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024