'Mourinho neemt opvallende beslissing ten koste van Romelu Lukaku'

'Mourinho neemt opvallende beslissing ten koste van Romelu Lukaku'
Dinsdag 06 maart 2018 - 17:34   I  

Gisteren won Manchester United in extremis met 2-3 van Crystal Palace. In de slotminuut kon Matic met een heerlijk schot de drie punten wegkapen. Eerder deed Lukaku zijn duit in het zakje met de gelijkmaker. In de eerste helft draaide het echter vierkant en de voorhoede vond elkaar absoluut niet.

De volgende wedstrijd is alvast een klepper van formaat, want dan neemt Man United het op tegen Liverpool. Die hebben de laatste tijd laten zien dat ze het vertrek van Coutinho naar Barcelona goed hebben verteerd. Vooral Sadio Mané en Moh Salah zijn in bloedvorm.

Probleem Alexis Sanchez

Macnhester United kon zich afgelopen transferperiode versterken met Alexis Sanchez. Die verliet het zinkende schip van Arsene Wenger en probeert nu furore te maken bij United. Dat lukt voorlopig niet, want hij haalt in de verste verte het niveau van bij Arsenal niet. Ook gisteren, vanop de flank, lukte het niet voor de Chileen.

Volgens Neville zou het kunnen dat Mourinho hem nu zal proberen uitspelen in de as van de aanval, op de nummer 9 dus. "Hij speelde vaak op de 9 bij Arsenal en deed dat daar goed. Ik vraag mij af of Mourinho hem nu daar eens zal uitproberen en eventueel wat roteren tegen Liverpool. Zo kan Lukaku ook wat rusten voor de wedstrijd tegen Sevilla", aldus Neville tegen Sky Sports.

Steun van de fans

Lukaku mag dan niet altijd in de bovenste schuif liggen bij de fans, van Mourinho krijgt hij wel steeds het vertrouwen. De Portugees nam het dit seizoen ook al meermaals op voor de Rode Duivel. Gisteren kreeg hij na een slechte eerste helft ook heel wat steun van de fans. Die kregen medelijden met Lukaku omdat hij amper bruikbare ballen kreeg van onder andere Alexis Sanchez.

Poll: Krijgt Lukaku dit weekend rust tegen Liverpool?

TAGS  I  Manchester United  I   Lukaku  I   Alexis Sanchez

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022

donderdag 22 september 2022