Droom van Neymar ligt wellicht aan diggelen

Droom van Neymar ligt wellicht aan diggelen
Dinsdag 06 maart 2018 - 13:03   I   door Fabian Morren

Neymar werd succesvol geopereerd in zijn thuisland Brazilië. De aanvaller had zijn middenvoetsbeentje gebroken. Er wacht hem nu een behoorlijk lang herstel. Het seizoen van de aanvaller van Paris Saint-Germain zit er in principe op. Daarna volgt ook nog het WK.

Volgens de laatste berichten zou ook dat WK toch wel zeer ernstig in gevaar zijn. Men vreest dat de herstelperiode te lang zal duren en Neymar het WK dus niet zal halen. Het wereldkampioenschap in Rusland vat al over drie maanden aan. Heel veel tijd is er dus niet.

Neymar hoopt nu dat zijn herstel kan bespoedigd worden via een geavanceerde stamceltherapie. Er worden dan nieuwe, gezonde cellen, getransplanteerd om het genezingsproces te kunnen versnellen. Afwachten of dat effect zal hebben. Het wordt in ieder geval een race tegen de klok.

Drama

Voor Brazilië zou geen Neymar op het WK een enorme klap zijn, voor Neymar zelf uiteraard ook. Tijdens het vorige WK in eigen land liep Brazilië al een trauma op. Neymar liep toen een zware rugblessure op en in de halve finale verloren de Brazilianen zonder hem met 1-7 van Duitsland.

Poll: Hoop jij dat Neymar het WK haalt?

TAGS  I  Neymar  I   Brazilië  I   PSG

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022