Lukaku krijgt zware concurrent: 'Bod van 170 miljoen euro'

Lukaku krijgt zware concurrent: 'Bod van 170 miljoen euro'
Dinsdag 06 maart 2018 - 12:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku lijkt zich stilaan te mogen opmaken voor de komst van een zware concurrent. Volgens RAI Sport is Manchester United van plan om een ernstig bod uit te brengen op Paulo Dybala. De Argentijn wordt de laatste tijd wel vaker gelinkt aan een vertrek bij Juventus. Man U is al enige tijd geïnteresseerd. Dat heeft ook te maken met het gebrek aan goalgetters.

Zlatan Ibrahimovic vertrekt na dit seizoen bij Man United. Dat kondigde manager José Mourinho zelf min of meer aan. De vraag is dan wie zijn vervanger wordt. Wel, dat zou wel eens Dybala kunnen zijn. Bovendien zou de komst van een topspits de druk van de schouders van Lukaku enigszins kunnen halen. De Rode Duivel staat dit seizoen immers wel heel vaak in het oog van de storm.

Megabod

Dybala is wel geen goedkope vogel. Man U zou een bod van maar liefst 170 miljoen euro voorbereiden op hem. Dat is héél veel geld en het laat zich raden dat hij niet zal komen om op de bank te zitten. Stevige concurrentie dus voor Lukaku. Toch heeft Man United de spits nog lang niet binnen. Er is immers heel wat concurrentie voor hem.

Zo zijn ook FC Barcelona en Real Madrid zeer geïnteresseerd in Dybala. Hij ligt nog tot 2022 onder contract bij Juventus. Man U zou het bod in de zomer doen. De 24-jarige aanvaller speelt sinds 2015 voor Juventus. Voordien speelde hij drie seizoenen bij Palermo.

Poll: Vind jij Dybala beter dan Lukaku?

TAGS  I  Lukaku  I   Manchester United  I   Dybala  I   Juventus  I   shw

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024