DONE DEAL: Laszlo Köteles tekent bij deze club

DONE DEAL: Laszlo Köteles tekent bij deze club
Maandag 05 maart 2018 - 17:28   I   door Redactie

Laszlo Köteles heeft een nieuwe club gevonden. De Hongaarse doelman was transfervrij nadat hij zijn contract in onderling overleg liet ontbinden bij KRC Genk. Köteles tekende nu een contract tot het einde van het seizoen bij de Deense kampioen FC Kopenhagen.

Vervanger

De 33-jarige Köteles moet bij Kopenhagen de blessure van eerste doelman Robin Olsen opvangen. Hij staat een tijd aan de kant met een sleutelbeenbreuk. Kopenhagen is dit seizoen helemaal niet zo goed bezig. Het staat pas op de vierde plaats, op liefst achttien punten van leider Bröndby.

Köteles belandde in de zomer van 2009 bij Racing Genk. De Hongaarse doelman eiste een basisplaats op, maar speelde die een seizoen later kwijt aan Thibaut Courtois. In dat jaar won Racing Genk de landstitel. Na het vertrek van Courtois ontpopte Köteles zich opnieuw tot titularis en groeide hij uit tot een publiekslieveling bij de Limburgse club.

Waasland-Beveren

Vorig seizoen had hij geen uitzicht meer op een basisplaats. Köteles werd daarop uitgeleend aan Waasland-Beveren. Hij keerde vorige zomer terug naar Genk, maar al snel werd duidelijk dat hij er niet meer hoefde te rekenen op speelminuten. Vervolgens werd zijn contract in onderling overleg ontbonden.

Poll: Had jij Köteles nog graag in België aan het werk gezien?

TAGS  I  Köteles  I   RC Genk  I   FC Kopenhagen  I   shw

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024