Teodorczyk maakt zich, ondanks goals, steeds meer onmogelijk

Teodorczyk maakt zich, ondanks goals, steeds meer onmogelijk
Maandag 05 maart 2018 - 09:48   I  

Lukasz Teodorczyk weet sinds kort opnieuw wat scoren is. Tegen Moeskroen maakte de Poolse aanvaller van RSC Anderlecht een hattrick, op het veld van Zulte Waregem was 'Teo' goed voor twee doelpunten. En toch maakt de spits zich steeds meer onmogelijk...

Zo weigert Teodorczyk al een hele tijd om met de Belgische pers te praten. Het begon toen de Poolse aanvaller in een dipje zat. Teo kreeg kritiek en zijn relatie met de Belgische journalisten verzuurde steeds meer en meer. De spits van paars-wit was allerminst opgezet met de kritiek aan zijn adres en wilde niet meer met de pers praten.

Nu hij opnieuw de weg naar doel vindt, is de 'persstop' van Teodorczyk nog steeds niet over. Ook nu negeert hij de pers straal, dat bleek nogmaals na de wedstrijd op het veld van Zulte Waregem.

"'Ik ga het er nog eens op wagen, mannen.' Gelach bij de collega's volgde, maar per slot van rekening betaalt Het Laatste Nieuws ons om op zijn minst te probéren, toch? En dus: zo geschiedde: toen Lukasz Teodorczyk, koptelefoon op, richting spelersbus passeerde, spraken we hem vriendelijk doch kordaat aan. 'Teo, wil je praten, alstublieft?' Het hoongelach was terecht - toen de Pool ons gezicht herkende, was 'Missie Teo' voorbij", staat er te lezen in Het Laatste Nieuws.

Poll: Is Teodorczyk nu weer écht vertrokken?

TAGS  I  Teodorczyk  I   Anderlecht  I   Zulte Waregem

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024