Bayern-trainer Heynckes dol op Rode Duivel: "Zoeken speler zoals hem"

Bayern-trainer Heynckes dol op Rode Duivel:
Zondag 04 maart 2018 - 13:19   I  

De eindspurt naar het WK kan langzaam maar zeker worden ingezet. Voor Roberto Martinez is het nu belangrijk om alle Rode Duivels in zo goed mogelijke vorm naar Rusland te krijgen. Voorlopig ziet het er alvast goed uit. Zo zijn Kompany en Vermaelen fit, speelt Hazard de pannen van het dak en blijft ook De Bruyne op een torenhoog niveau presteren.

Dat de middenvelder van Manchester City aan een fenomenaal seizoen bezig is mag duidelijk zijn. De Bruyne is een van de beste spelers van de Premier League en is de draaischijf van de beste ploeg uit de Premier League. De interesse in de speler is dan ook groot.

Hij heeft er alvast één grote fan bij. De trainer van Bayern München Jupp Heynckes is namelijk serieus onder de indruk van De Bruyne. Hij zou dan ook niet twijfelen om hem een truitje van Bayern München te geven, want een speler als De Bruyne kunnen ze wel gebruiken.

Europese sensatie

"Aan De Bruyne wil ik meteen een truitje geven. Een speler zoals hem kunnen we absoluut gebruiken op die positie. De Bruyne is de meest bijzondere Europese speler van het moment", aldus een enthousiaste Heynckes volgens RTBF.

"Hij vindt altijd het gaatje"

Ook zijn ploeggenoot Leroy Sané is vol lof over De Bruyne. Het is een genot om met de Rode Duivel samen te spelen en ook als je de bal niet verwacht kan je hem toch krijgen. De Bruyne vindt volgens hem altijd het gaatje, hoe klein dat ook mag zijn.

"Kevin is fantastisch, dat weet iedereen. Soms kijkt hij niet eens naar mij, maar geeft hij toch de bal. Als hij de bal heeft, dan staat er altijd iets te gebeuren. Zelfs als je denkt dat hij de bal er niet meer zal doorkrijgen omdat de ruimte te klein is, dan nog vindt die het gaatje."

Poll: Is De Bruyne de beste speler uit de Premier League?

TAGS  I  De Bruyne  I   Manchester City  I   Bayern München

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024