Ibrahimovic over sterke Anderlecht-speler: "Het verbaast me niet"

Ibrahimovic over sterke Anderlecht-speler:
Zaterdag 03 maart 2018 - 12:44   I   door Redactie

Zlatan Ibrahimovic houdt blijkbaar ook de Belgische competitie in de gaten. De Zweedse spits weet bijvoorbeeld dat Isaac Kiese Thelin goed bezig is. De landgenoot van Ibra scoorde dit seizoen al zestien keer voor Waasland-Beveren. Volgend seizoen keert hij terug naar Anderlecht en in de zomer zal hij met Zweden actief zijn op het WK.

Topschutter

"Ik kijk niet zo veel naar andere aanvallers, maar ik ken Isaac al een tijdje en het verbaast me niks dat hij het zo goed doet", citeert Het Laatste Nieuws Ibrahimovic. Kiese Thelin is de beste Zweedse schutter van het moment met zijn 16 goals. Enkel Marcus Berg komt bij Al-Ain met 12 goals wat in de buurt.

"Misschien heeft Zweden Zlatan niet meer nodig, nu Isaac het zo goed doet. Nee, ik denk dat Isaac zich goed voelt waar hij nu speelt. Voetbal is vijftig procent mentale sterkte, dat heb ik al vaker gezegd. Als je zelfvertrouwen hebt, is het makkelijker om te presteren", aldus Ibrahimovic.

Afscheid?

Volgens José Mourinho zou Ibra overigens vertrekken bij Manchester United. De spits is intussen 36 en wordt gelinkt aan een verhuis naar de Verenigde Staten. Al sloot Mourinho niet uit dat hij ook gewoon zou stoppen met voetballen. "Het wordt voor hem een persoonlijke keuze om nog te blijven voetballen of te stoppen", zei de Portugese trainer.

Poll: Denk jij dat Kiese Thelin volgend jaar wél zal slagen bij Anderlecht?

TAGS  I  Ibrahimovic  I   Manchester United  I   Thelin  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024