FIFA 18: Belgen dromen nu al van speciaal kaartje voor deze Rode Duivel

FIFA 18: Belgen dromen nu al van speciaal kaartje voor deze Rode Duivel
Zaterdag 03 maart 2018 - 11:15   I  

De mensen van EA Sports weten wel hoe ze het hoofd van het FIFA 18-publiek op hol kunnen doen slaan. Nu de maand februari achter de rug lanceerde EA een nieuwe verkiezing om de Speler van de Maand in de Premier League te bepalen. En de kanshebbers zijn niet de minsten.

Zo maken Sergio Agüero (Manchester City), Eden Hazard (Chelsea), Mohamed Salah (Liverpool) én Moussa Dembele (Tottenham Hotspur) allen kans om zich tot Speler van de Maand te kronen. Ook Xherdan Shaqiri (Stoke City), Pascal Gross en Glenn Murray (beiden Brighton & Hove Albion) maken kans om met de individuele trofee aan de haal te gaan, maar zij maken veel minder kans dan de eerste vier.

Belgische, maar ook heel wat buitenlandse gamers, hopen alvast dat Dembele zijn recente sterke prestaties bekroont met de trofee. Als de Rode Duivel het haalt van de –laat ons eerlijk zijn: zware – concurrentie, zou hij immers zijn eerste ‘In Form-kaartje’ krijgen op FIFA 18. De gewone versie van Dembele is al een beest in Ultimate Team, maar ‘Player of the Month-versie’, zou heel wat gamers nog meer kunnen bekoren.

Agüero kan zichzelf opvolgen

Iedereen die dat wil kan zijn stem uitbrengen via deze link. Vorige maand haalde Agüero het nog van Kevin De Bruyne (Manchester City), Christian Eriksen en Jan Vertonghen (beiden Tottenham Hotspur), Eden Hazard (Chelsea) en Callum Wilson (Bournemouth). De Argentijn kan zichzelf nu dus opvolgen.

Poll: Wie moet Speler van de Maand worden?

TAGS  I  FIFA 18  I   Dembele  I   De Bruyne  I   Hazard  I   Agüero  I   Speler van de Maand  I   Ultimate Team

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023