Marc Coucke haalt deze spits terug naar Anderlecht

Marc Coucke haalt deze spits terug naar Anderlecht
Vrijdag 02 maart 2018 - 06:00   I   door Redactie

Anderlecht maakt al werk van het nieuwe seizoen. Daarbij valt meteen op dat paars-wit een spits terug naar het Astridpark zal halen. Die terugkeer komt er op uitdrukkelijk verzoek van Hein Vanhaezebrouck. Marc Coucke weet dus meteen wat gedaan. Anderlecht zit op dit moment dun in de spitsen, met enkel Lukasz Teodorczyk en Sylvère Ganvoula.

16 goals

Isaac Kiese Thelin keert volgend seizoen terug naar Anderlecht. De Zweedse spits kon in zijn eerste periode bij paars-wit niet overtuigen. Een uitleenbeurt aan Waasland-Beveren heeft toch het één en ander veranderd. Zo scoorde Thelin dit seizoen al zestien keer en dat is ook in Anderlecht opgevallen. 

Hein Vanhaezebrouck gelooft volop in de kwaliteiten van Thelin. Hij wil hem dan ook volgend seizoen terug in het Astridpark. Marc Coucke zal dat niet in de weg staan. "Er is al overleg geweest. Daaruit is gebleken dat Isaac tijdens de oefenwedstrijden zijn kans zal krijgen bij Anderlecht", zegt Kiese Thelins makelaar Miro Jacagnac in Het Laatste Nieuws. "Die wil hij ook grijpen. Het is de bedoeling om Vanhaezebrouck te overtuigen."

WK

Voor Waasland-Beveren is het jammer. De club moet afscheid nemen van zijn topschutter. Tegelijk beseft men op de Freethiel ook wel dat een spits met dergelijke statistieken niet te houden is. Zeker niet als hij straks ook nog eens met Zweden actief is op het WK in Rusland. Anderlecht betaalde afgelopen zomer 2 miljoen euro aan Bordeaux om Thelin definitief aan te trekken. Toen was dat met de bedoeling om hem met meerwaarde te verkopen, maar nu lijkt RSCA eerst zelf nog de vruchten te willen plukken.

Poll: Vind jij het een goeie zaak dat Thelin terugkeert naar Anderlecht?

TAGS  I  Thelin  I   Waasland-Beveren  I   Anderlecht  I   shw

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024