Vanheusden over Club: "Dat heb ik mijn makelaar duidelijk gemaakt"

Vanheusden over Club:
Woensdag 28 februari 2018 - 18:51   I   door Redactie

Bij Standard is Zinho Vanheusden voorgesteld aan de pers. De jonge verdediger wordt door de Rouches voor anderhalf jaar gehuurd van Inter Milaan. Het Belgische toptalent is wel nog niet fit. Pas over een maand zou hij inzetbaar zijn. De 18-jarige Vanheusden gaf meer toelichting over zijn blessure tijdens de persconferentie.

“Ik ben nu vijf maanden bezig met revalideren”, vertelde de Limburger, die in september zijn kruisbanden scheurde tijdens een wedstrijd in de Youth League met Inter. “Op dit moment kan ik duurlopen aan. Ik probeer voorzichtig ook mijn knie van richting te laten veranderen. Voorlopig verloopt alles goed. Normaal gezien zal ik over een maand de groepstrainingen kunnen hervatten."

"Ik wil volledig hersteld zijn voor volgend seizoen"

In principe zou Vanheusden nog enkele wedstrijden in de play-offs kunnen spelen. Hij is daar naar eigen zeggen echter niet mee bezig. "Dat is niet mijn eerste doel”, reageerde de verdediger. “Ik wil volledig hersteld zijn voor volgend seizoen. Alles wat daar dit seizoen nog bijkomt, is bonus.”

Club Brugge

Vanheusden had wel meer opties als clubs om uitgeleend aan te worden. Zo toonde ook Club Brugge belangstelling in de jonge Belg. Het werd echter uiteindelijk Standard. “Dat is hetgeen ik mijn makelaar heb duidelijk gemaakt. Standard was de enige optie. Ik ben hier opgeleid en ik ben al sinds mijn vijfde supporter van de club. Daarom ook, of ik nu speel of niet, hoop ik dat de club play-off I bereikt en Europees voetbal haalt.”

Poll: Denk jij dat Vanheusden een meevaller wordt bij Standard?

TAGS  I  Vanheusden  I   Standard  I   Club Brugge

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024