'Anderlecht-flop Trezeguet maakt zich klaar voor absolute toptransfer'

'Anderlecht-flop Trezeguet maakt zich klaar voor absolute toptransfer'
Dinsdag 27 februari 2018 - 08:16   I  

Het is niet de eerste speler die bij Anderlecht faalt en dan bij een andere club furore. Het is een beetje het verhaal van het seizoen bij Anderlecht. Thelin die goals maakt voor Waasland-Beveren, Stanciu die naar Sparta Praag vertrekt en daar meteen indruk maakt of Jorn Vancamp die zijn kans nooit kreeg bij RSCA en in Nederland het net met zijn ogen toe vindt.

Ook de Egyptenaar Trezeguet weet het doel in Turkije vlot te vinden. Dit seizoen scoorde hij al 11 keer en gaf hij ook nog eens 4  assists. En dat deed hij in slechts 23 wedstrijden. Geen slechte cijfers voor een speler die werd afgeschreven door paars-wit. 

Kwalijk kan je het Anderlecht niet nemen. De Egyptenaar scoorde geen enkele keer voor paars-wit en gaf in elf wedstrijden slechts één assist. Bij Moeskroen deed Trezeguet het beter, met 7 doelpunten en 5 assists in 28 wedstrijden. Al zijn dat nog steeds geen cijfers waarmee je indruk maakt bij Anderlecht.

Opengebloeid in Turkije

In Turkije gaat het Trezeguet dan weer wel voor de wind. Dat zijn hudige club, Kasimpasa, geen eindstation zal worden voor Trezeguet is nu al duidelijk. Daarvoor speelt hij momenteel veel te goed. Zelf droomt hij van de Duitse of de Engelse competitie, maar een transfer naar een absolute topclub in Turkije zou een slimme tussenstap zijn.

Zo was Fatih Terim, trainer van Galatasaray, danig onder de indruk van Trezeguet. Galatasaray verloor van Kasimpasa en dat was grotendeels te wijten aan een sterke Trezeguet. Volgens het Turkse Kral Spor is de Turkse topclub dan ook van plan om de situatie van Trezeguet op de voet te volgen. Misschien kan Anderlecht dus nog gouden zaken doen volgend seizoen.

Poll: Moet Anderlecht hem overtuigen om te blijven in België?

TAGS  I  Anderlecht  I   Trezeguet  I   Kasimpasa

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024