Meunier daagt Real keihard uit: "Ik ben daar zeker van"

Meunier daagt Real keihard uit:
Maandag 26 februari 2018 - 19:31   I   door Redactie

Op 6 maart staat voor Paris Saint-Germain de belangrijkste wedstrijd van het jaar op het programma. Dan moet PSG een 3-1-achterstand uit de heenwedstrijd tegen Real Madrid nog proberen om te buigen. Voor PSG is de Champions League uitermate belangrijk. Er werd veel geld geïnvesteerd - onder meer 222 miljoen euro in Neymar - net om Europees succes te boeken.

In de eigen competitie kent PSG bijna geen tegenstand. Het grote doel ligt dus in Europa. De 3-1-nederlaag bij Real is echter hard aangekomen. Vooral omdat de Franse topclub eigenlijk op geen enkel moment onder lag en uitzicht had op een prima resultaat. In de laatste tien minuten ging het echter nog lelijk mis.

Thomas Meunier is in ieder geval niet onder de indruk geraakt van dat Real Madrid. Hij verwacht dan ook dat PSG de terugmatch sowieso zal winnen. "Iedereen binnen de club is ervan overtuigd dat het duel in ons voordeel gaat uitdraaien”, laat Meunier optekenen tegenover Le10Sport.

“Natuurlijk mogen we niet vergeten dat Real drie van de laatste vier Champions Leaguetrofeeën in zijn kast heeft staan. Toch ben ik er zeker van dat we gaan winnen. Of dat voldoende is voor de kwalificatie, zal dan moeten blijken", verwijst Meunier naar de vervelende 3-1 uit de heenmatch. PSG zal met twee doelpunten verschil moeten winnen: 2-0 of 3-1 voor verlengingen. Bij 4-2 is Real geplaatst op basis van het aantal uitgoals.

Poll: Denk jij dat PSG zal winnen van Real?

TAGS  I  PSG  I   Real Madrid  I   Meunier

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024