‘Chelsea vreest vertrek Courtois en duidt straffe opvolger aan’

‘Chelsea vreest vertrek Courtois en duidt straffe opvolger aan’
Zaterdag 24 februari 2018 - 10:14   I  

Gianluigi Donnarumma amper 18 jaar oud, maar de Italiaanse doelman staat wel al een hele tijd in doel bij AC Milan. Verschillende topclubs hengelen al een tijdje naar de diensten van het toptalent, en komende zomer zou het ook effectief tot een transfer kunnen komen.

Paris Saint-Germain, dat op zoek is naar een nieuwe doelman, houdt de situatie van Donnarumma alvast nauwlettend in de gaten. De Italiaanse doelman zou bovenaan op het verlanglijstje van de Fransen staan om Kevin Trapp en Alphonse Aréola te vervangen.

Al is PSG niet de enige club die op Donnarumma aast. The Sun meldt dat ook Chelsea een oogje heeft op de 18-jarige goalie van Milan. Chelsea houdt ernstig rekening met een zomers vertrek van Thibaut Courtois, die op zijn beurt dan weer op belangstelling van Real Madrid kan rekenen.

In Londen zijn ze ervan overtuigd dat Donnarumma een uitstekende opvolger zou zijn voor Courtois, mocht die beslissen om na het seizoen andere oorden op te zoeken. AC Milan ziet het niet zo graag gebeuren. De Italianen willen hun doelman liefst van al houden.

Poll: Zou Donnarumma een goede vervanger zijn voor Courtois?

TAGS  I  Donnarumma  I   AC Milan  I   Courtois  I   Chelsea  I   PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024