Frank Raes: "Gooi Eden Hazard eruit en zet hem naast Kevin De Bruyne bij de Rode Duivels"

Frank Raes:
Vrijdag 23 september 2016 - 09:25   I   door Fabian Morren

Frank Raes merkt op dat het moeilijk is om Kevin De Bruyne en Eden Hazard te matchen bij de Rode Duivels. De commentator doet in zijn column in Het Nieuwsblad een opmerkelijk voorstel

"Eigenlijk, het is maar een denkpiste, vermoed ik dat Kevin veel makkelijker aan de slag kan met die andere Hazard, Thorgan", aldus Raes. "Op de keper beschouwd is Thorgan een veel completere speler dan zijn oudere broer en bijwijlen net zo geniaal. Thorgan is een blauwdruk van Kevin De Bruyne, beschikt evenzeer over een wonderlijk loopvermogen, voetbalt graag snel, direct en diep, kan op net zoveel posities spelen, trapt even soepel rechts als links en scoort vlot."

"Ik ben altijd een Thorgan-adept ­geweest", vervolgt Raes. "Hoe hij, ondertussen drie seizoenen geleden Zulte Waregem bijna naar de titel loodste, blijft uitzonderlijk. Ik wil Stanciu of ­Izquierdo meteen voor hem ruilen. Als Martinez er nog toekomt om Kums in de plaats van Witsel of Fellaini te posteren, spelen de Rode Duivels met Kevin en Thorgan alle ­konijnen van de plein. Eden wordt supersub of opnieuw gewoon vleugelspeler en mag hopen dat Chelsea de terugkoopoptie op zijn broer licht."

TAGS  I  Rode Duivels  I   Eden Hazard  I   Kevin De Bruyne  I   Frank Raes

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022