"Deze Rode Duivel wordt eruit gegooid op WK"

Donderdag 15 februari 2018 - 08:00   I   door Redactie

Het WK is nog wel enkele maanden verwijderd van ons, maar toch wordt er al meer en meer gespeculeerd over de basisopstelling van de Rode Duivels. Dat heeft ook te maken met de sterke vorm van Moussa Dembélé. Die speelt de pannen van het dak momenteel. Dat kan Axel Witsel duur te staan komen.

"Als Dembélé en De Bruyne fit zijn, is er op die stek geen plaats meer voor Axel Witsel", zegt Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad. "In het beste geval kan de speler van Tianjin Quanjian FC een rij hoger gaan spelen, maar ook daar is het dringen. Dan komen Marouane Fellaini of Radja Nainggolan nog meer in aanmerking als er iets met Eden Hazard of Dries Mertens gebeurt."

"Wij voorspellen dat de vorm van Witsel straks na anderhalf jaar in China steeds meer voer voor discussie wordt. De 29-jarige middenvelder is de chouchou van elke bondscoach omdat hij als nummer 6 enorm gedisciplineerd is. Maar is Mousa Dembélé dat ook niet? Wie tegen Juventus, de meest gedisciplineerde ploeg van Europa, in de organisatie zo overeind blijft en dat extra brengt, is boven veel twijfel verheven."

Poll: Denk jij ook dat Witsel uit de ploeg verdwijnt?

TAGS  I  Witsel  I   Vandewalle  I   Dembélé  I   Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024