Scholz reageert op kritiek van Club Brugge-fans

Scholz reageert op kritiek van Club Brugge-fans
Donderdag 15 februari 2018 - 07:13   I   door Redactie

De fans bij Club Brugge zijn er nog steeds niet van overtuigd of Alexander Scholz wel een versterking is voor blauw-zwart. De Deen kreeg in elk geval wel al de voorkeur op Stefano Denswil, en dat is op z'n zachtst gezegd toch verrassend te noemen. Club kaapte Scholz deze winter weg bij Standard.

"Weet je, toen ik van Lokeren naar Standard ging, was ik misschien niet zo goed als iedereen dacht. En nu ben ik misschien beter dan de mensen denken. Ivan Leko heeft zeker zijn aandeel gehad in de transfer (beiden speelden nog 18 wedstrijden samen bij Lokeren, red.), maar hij is niet de enige reden. Als je bij Standard drie jaar basisspeler bent én kapitein, dan zul je wel geen slechte voetballer zijn", verdedigt Scholz zich in Het Laatste Nieuws.

Bij Standard werd het tijd dat hij kon vertrekken. Daar zat hij op het einde op de bank. "Ik voel me allesbehalve een bankzitter als ik terugkijk op mijn Standardperiode", benadrukt de Deen. "Dat was enkel op het einde en onder één coach (Sá Pinto, red.). Wat de reden was, weet ik niet. Ik trainde zelfs niet meer op mijn positie. Tijdens de week en zelfs in de matchen werd ik als middenvelder gebruikt. Heel bizar. (grijnst) Dat kon ik onmogelijk accepteren en dus moest ik vertrekken."

Poll: Denk jij dat Scholz nog een meerwaarde wordt voor Club?

TAGS  I  Standard  I   Scholz  I   Club Brugge

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024