‘PSG onderhandelt in het grootste geheim met deze toptrainer’

‘PSG onderhandelt in het grootste geheim met deze toptrainer’
Dinsdag 13 februari 2018 - 09:01   I  

Paris Saint-Germain prijkt momenteel aan de leiding in de Ligue 1 en in de Champions League speelt de Franse topclub in de 1/16de finales tegen Real Madrid. Het gaat goed met PSG, al is het een publiek geheim dat trainer Unai Emery niet in de bovenste schuif van het bestuur ligt.

Emery greep in zijn eerste seizoen als coach van PSG naast de Franse titel, en dat is iets dat hem tot op de dag van vandaag blijft achtervolgen. In Parijs staan ze al lang niet meer voor de volle honderd procent achter hun coach.

Guillem Balague, de Spaanse voetbalexpert, weet zelfs dat PSG in het grootste geheim al met een andere coach rond de tafel zat: Luis Enrique. De Spaanse oefenmeester geniet momenteel van een sabbatjaar, maar zou volgend seizoen opnieuw aan de slag willen gaan.

De ex-trainer van FC Barcelona staat op het verlanglijstje van Chelsea, maar kan dus ook rekenen op interesse van PSG. Waar Luis Enrique aan de slag zal gaan is nog niet duidelijk, één ding is dat wél: volgend seizoen maakt de Spanjaard zijn comeback in het voetbal.

Poll: Zou Luis Enrique een goede trainer zijn voor PSG?

TAGS  I  PSG  I   Emery  I   Luis Enrique  I   Chelsea

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024