Moet Club vrezen? "Dit is de stap naar een lucratieve transfer"

Moet Club vrezen?
Donderdag 08 februari 2018 - 14:30   I   door Redactie

Ludo Vande Walle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, is er toch niet helemaal zeker van dat kersvers Gouden Schoen Ruud Vormer bij Club Brugge zal blijven. Hij werpt een blik op het verleden en ziet dan steeds hetzelfde patroon.

"De Gouden Schoen is doorgaans de stap naar de status van miljonair. Een mooie prijs op de schouw thuis, maar ook een opstapje naar een ­lucratieve transfer. De laatste vier winnaars - José Izquierdo, Sven Kums, Dennis Praet en Thorgan Hazard - gingen een half jaar na hun winst, zij het niet altijd even vrij en vrolijk, in het buitenland voetballen", aldus Vande Walle

"Zie het zo: de Gouden Schoen vergroot de kansen op een transfer naar het buitenland, maar zeker niet altijd die op instant succes. Wie weet ontdekt Nederland Vormer nu ook opnieuw. De Nederlandse bondscoaches - en dat zijn er intussen al drie geweest en een vierde is net aangesteld - zien hem stijf over het hoofd. ­Ronald Koeman, de nieuwe Nederlandse bondscoach, is een pragmaticus. Alleen winnen telt bij hem. Geldt dat ook niet voor Ruud Vormer?"

Poll: Denk jij dat Vormer zal vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vormer  I   Vande Walle

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024