Club Brugge-speler afgemaakt: "Geen meerwaarde, een alibispeler"

Club Brugge-speler afgemaakt:
Dinsdag 06 februari 2018 - 07:44   I  

Amper vijf wedstrijden duurde het vooraleer Vladimir Gabulov al aan de kant werd geschoven bij Club Brugge. Donderdag keept Kenneth Vermeer in de halve finales van de beker tegen Standard.

In Het Nieuwsblad krijgt Gabulov er overigens flink van langs. "Met Vladimir Gabulov heeft Club Brugge nog steeds geen oplossing gevonden voor zijn keepersprobleem. Vijf matchen heeft de Rus nu achter de rug en daarin was het eerder wachten op zijn eerste flater dan op de eerste keer dat hij punten zou pakken voor blauw-zwart", klinkt het snoeihard.

"Gabulov is geen meerwaarde, eerder een alibispelerdie in het doel wordt geplaatst om toch maar iemand tussen die twee palen te hebben staan. In vijf wedstrijden liet hij bijna evenveel tegendoelpunten (13) als reddingen (17) optekenen. En die saves waren - de strafschop bij AA Gent als zeldzame uitzondering - vaker plukballen dan zweefduiken."

"Werd Fernando Canesin niet (terecht) afgevlagd, de Rus had in zijn tweede wedstrijd tegen KV Oostende al met het schaamrood op de wangen gestaan na een bedenkelijke tussenkomst op een schot van Nicolas Lombaerts. Gabulov straalt ervaring uit, maar oogt weinig atletisch, technisch lang niet volmaakt", klinkt het tot slot nog.

Poll: Geloof jij nog in Gabulov?

TAGS  I  Gabulov  I   Vermeer  I   Club Brugge  I   Standard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024