Wervelend ‘Arsenal 2.0’ maakt indruk met klinkende zege

Wervelend ‘Arsenal 2.0’ maakt indruk met klinkende zege
Zaterdag 03 februari 2018 - 20:19   I  

Zou Arsène Wenger een tevreden man zijn? Uiteraard is Arsène Wenger een tevreden. De Franse oefenmeester zag het vernieuwde Arsenal zaterdagavond een totaalprestatie afleveren tegen – een met alle respect barslecht – Everton.

4-0. Dat was de score die aan de rust op het scorebord in het Emirates Stadium prijkte. Ramsey (2), Koscielny én nieuwkomer Aubameyang waren er dan al in geslaagd om Pickford te grazen te nemen. Dat het doelpunt van Aubameyang duidelijk buitenspel was? Dat kon de Arsenal-fans weinig schelen.

Na de pauze haalde Arsenal – zoals dat al eens vaker gebeurt bij een ruime voorsprong – de voet van het gaspedaal. Calvert-Lewin lukte de eerredder namens Everton, niet veel later maakte Ramsey zijn hattrick en het Gunners-feestje compleet door er 5-1 van te maken.

Het nieuwe Arsenal oogt fraai, en dat zal ook Wenger gezien hebben. Aubameyang scoorde bij zijn debuut, Mkhitaryan was goed voor drie assists. Eén man die het allemaal wat minder leuk vindt: Alexandre Lacazette. Na de komst van Aubameyang zal de Fransman het moeilijk hebben om in de ploeg te geraken.

Poll: Kan dit Arsenal in de top 4 eindigen?

TAGS  I  Arsenal  I   Everton  I   Ramsey  I   Aubameyang  I   Mkhitaryan  I   Wenger

dinsdag 5 maart 2024

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024