Leko: "Dit is er aan de hand bij Club Brugge"

Leko:
Vrijdag 02 februari 2018 - 16:15   I   door Redactie

Club Brugge beleeft momenteel niet zijn beste periode van het seizoen. De competitieleider verloor met 2-0 bij AA Gent en met 4-1 in de beker bij Standard.

“We slikken te veel tegengoals door individuele fouten achterin. Daarnaast creëren we maar weinig in moeilijke wedstrijden op verplaatsing”, legt Leko uit wat er aan de hand is. “Om beter te worden, moeten we dringend harder werken aan onze sterktes én onze zwaktes.”

Ook de tegenstanders hebben zich aangepast aan Club. “Enkele weken geleden waren onze wedstrijden en ons voetbal echt goed. Daardoor is de focus van de tegenstander verschoven. Zij willen nu eerst en vooral zorgen dat wij niet kunnen voetballen. Dat beseffen wij ook. Daarom trainen wij hard op verschillende manieren om daarmee om te gaan. Op spelen tegen een team dat ons hoog onder druk wil zetten, dat mandekking speelt of in een laag blok blijft staan", stelt Leko.

“We wisten al op voorhand dat dit een moeilijke maand zou worden. Niet alleen was er de transferperiode, elke wedstrijd die we deze maand spelen zou zomaar even een wedstrijd in Play-Off 1 kunnen zijn."

“Voor mij is dit geen crisis, zelfs geen probleem”, vervolgt Leko bij Het Nieuwsblad. “Het is een moment in het seizoen waarop niet alles perfect is. We hebben al mooie momenten meegemaakt,maar nu moeten we sterker terugkomen. Maar ik ken mijn ploeg goed en verwacht een goed Club Brugge zondag tegen Charleroi.”

Poll: Vind jij dat je van een crisis mag spreken bij Club?

TAGS  I  Leko  I   Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024