HVH grijpt drastisch in bij Anderlecht na mislukte transferperiode

HVH grijpt drastisch in bij Anderlecht na mislukte transferperiode
Vrijdag 02 februari 2018 - 13:46   I  

Op zijn wekelijkse persbabbel had Vanhaezebrouck het uiteraard uitgebreid over de transferperiode van Anderlecht. Die was naar eigen zeggen niet goed en Vanhaezebrouck moet nu op zoek naar oplossingen.

De oplossing lijkt te liggen bij de jongeren van paars-wit. Hein gaf al kansen aan Amuzu, Kayembe en Sambi. Daar komen binnenkort waarschijnlijk nog enkele jongens bij.

"Ik ga werken met de mensen die hier zijn. Ik heb het volste vertrouwen in deze groep en ga nog meer jongeren laten doorschuiven. Een tijdje geleden zaten ze met 2 aan een tafel, nu al met 6 à 7. Binnenkort hebben we misschien wel de jongste kern van het land", aldus Vanhaezebrouck volgens Sporza.

Ook voorin wordt het alweer zoeken naar een oplossing. "Er is een onevenwicht binnen deze ploeg. We hadden al te weinig spitsen en door het vertrek van Hanni valt nu nog een optie weg. We moeten het doen met de spelers die we hebben. De groep blijft gemotiveerd en we hebben goed gewerkt deze week. We gaan er het maximale uithalen nu."

Poll: Vindt Hein de oplossing in deze kern?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024