'Hans Vanaken komt met verrassend nieuws over vertrek Club Brugge'

'Hans Vanaken komt met verrassend nieuws over vertrek Club Brugge'
Woensdag 31 januari 2018 - 13:15   I  

Hans Vanaken speelt een ontzettend sterk seizoen en Roberto Martinez vertelde vorige week nog dat hij Vanaken zeker volgt. Al beseft Vanaken zelf dat de concurrentie op zijn plek zéér groot is.

Vanaken beseft dan ook dat een transfer naar het buitenland zijn kansen op een selectie kan vergroten. "Ik ben niet de enige die niet geselecteerd wordt. Kijk maar naar Praet of Musonda bijvoorbeeld, de concurrentie is zeker niet mals. Buiten Dendoncker is er ook niemand in de Belgische competitie die bij de selectie hoort", aldus Vanaken in L'Avenir.

Toch is hij niet van plan om Club Brugge te verlaten om een selectie voor de nationale ploeg te bemachtigen. Hij bekijkt het liever stap per stap en concentreert zich nu op Club Brugge en zijn huidige niveau. "Toch ga ik niet gewoon vertrekken om die nationale selectie te bemachtigen. Als ik ooit vertrek dan betekent dat het totaalplaatje gewoon klopt en dat ik mij daar kan verbeteren. Ik heb geen zin om drie stappen voorwaarts te zetten om er nadien twee achteruit te moeten zetten."

Zijn droomploegen zijn alvast Arsenal en Barcelona. Zelf ziet hij zich eerder voetballen in Spanje, want dat voetbal ligt hem meer. "Ik droom wel van Arsenal en Barcelona. Ik denk dat de Spaanse competitie mij meer zal liggen. Daar ligt de focus toch vooral op het voetbal zelf en minder op de kracht", aldus Vanaken.

Poll: Is Vanaken nu al klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vanaken  I   Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024