Vertrekken deze 7 (!) spelers nog bij Club Brugge?

Vertrekken deze 7 (!) spelers nog bij Club Brugge?
Dinsdag 30 januari 2018 - 15:43   I  

Club Brugge toonde zich al erg actief tijdens deze transferperiode. De fiere leider versterkte zijn ploeg met zes nieuwe gezichten. Het is dan ook niet uitgesloten dat blauw-zwart voor het verstrijken van de transferdeadline nog enkele spelers van de hand doet.

Refaelov naar Standard?

Zo hangt een vertrek van Lior Refaelov meer dan ooit in de lucht. De Israëli werd door manager Dudu Dahan aangeboden bij Standard en ondertussen zou de Luikse club ook vol voor Rafa willen gaan.

Doelmannenkwestie

Verder maakt Vincent Mannaert achter de schermen ook werk van een uitleenbeurt van Ethan Horvath, die sinds een tijdje op een zijspoor zit bij Club. Guillaume Hubert moest het de voorbije weken meermaals afleggen tegen de jonge Brent Gabriël, die van Leko de voorkeur krijgt als derde doelman. Een vertrek van Hubert is sinds de komst van Kenneth Vermeer bespreekbaar, maar niet prioritair.

Diatta laten rijpen in Brugge of bij andere club?

Met Krépin Diatta haalde blauw-zwart een goudhaantje binnen, maar het is nog niet duidelijk of hij het seizoen volmaakt bij Club Brugge. KV Mechelen wilde de speler graag een half jaar huren, maar de interesse is wat gaan liggen. Mogelijk stalt Club Diatta in extremis nog bij een andere Belgische club.

Wat met de jonkies?

En dan zijn er nog Erhan Masovic, Ahmed Touba en Thibault Vlietinck. De drie jonkies moeten in het huidige Club Brugge niet hopen op al te veel speelminuten. Als er zich een interessante oplossing aandient in de vorm van een uitleenbeurt, zullen Mannaert en co die zeker overwegen. Zo niet blijft het drietal gewoon bij Club Brugge.

Poll: Wie moet Club Brugge zeker laten gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I   Refaelov  I   Standard  I   Diatta  I   KV Mechelen  I   Horvath  I   Hubert  I   Vlietinck  I   Touba  I   Masovic

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024