Sterkhouder Genk mag dromen van Bundesliga

Sterkhouder Genk mag dromen van Bundesliga
Woensdag 26 oktober 2016 - 07:45   I   door Redactie

KRC Genk heeft dit seizoen al bewezen, onlangs nog in de Europa League tegen Athletic Bilbao, dat het een goede ploeg heeft. Hoewel de troepen van Peter Maes nu nog vooral moeten achtervolgen in de Jupiler Pro League lijken ze toch een outsider te zijn voor de titel.

Eén van de sterkhouders bij Genk is zonder twijfel Nikolaos Karelis. Dat ziet ook Yannis Anastasiou, gewezen speler van RSC Anderlecht en landgenoot van de Griek. "Zijn grootste kwaliteit is zijn explosiviteit op de eerste meters. Spurtduels over meer dan dertig meter zal hij zelden winnen. Het is geen speler genre Lukaku, die met de bal aan de voet alles en iedereen kan wegblazen, maar op de eerste meters ken ik niemand zo explosief als Karelis", begint hij zijn verhaal aan Het Laatste Nieuws

"Hij is altijd een stap sneller op de bal dan de tegenstander en dat maakt hem levensgevaarlijk in de zestien. Als hij zich op deze manier blijft ontwikkelen dan denk ik dat hij snel klaar zal zijn voor een stap hogerop. Volgens mij is de Duitse Bundesliga op zijn lijf geschreven. Hij moet naar een ploeg die dominant voetbal speelt en veel in de zestien van de tegenstander vertoeft."

TAGS  I  Nieuws  I   geruchten  I   Genk  I   Bundesliga  I   Yannis Anastasiou  I   Nikolaos Karelis

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024