Transfermarkt LIVE: Zulte Waregem strikt grote naam, Bolingi naar Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Zulte Waregem strikt grote naam, Bolingi naar Anderlecht?
Vrijdag 26 januari 2018 - 15:34   I   door Redactie

De transfermarkt opende op 1 januari opnieuw zijn deuren en momenteel draait de geruchtenmolen dan ook op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

*Zinho Vanheusden zette zijn krabbel onder een nieuw contract bij Internazionale tot de zomer van 2022. Dat maakte de jonge Belg zelf bekend. Wellicht wordt hij voor 1,5 jaar uitgeleend aan Standard of Club Brugge.

*Jonathan Bolingi en zijn entourage proberen achter de schermen een transfer naar Anderlecht te forceren. Standard verhuurt de spits momenteel aan Moeskroen.

*Francky Dury kondigde op een persconferentie aan dat de transfer van Théo Bongonda is afgerond. De Belg wordt gehuurd van Celta de Vigo.

*Paris Saint-Germain wil Neymar volgende zomer enkel en alleen naar Real Madrid laten vertrekken als het dit seizoen de Champions League wint.

*Club Brugge heeft zijn oog laten vallen op Matej Mitrovic. De 24-jarige Kroaat speelt momenteel voor het Turkse Besiktas, maar krijgt daar veel te weinig speelminuten. Club Brugge hoopt de speler nu te kunnen huren tot het einde van het seizoen. 

*Teodorczyk zou op weg zijn naar het Franse Nantes. Nantes staat momenteel knap vijfde in de Ligue 1 en zou Teodorczyk tot op het einde van het seizoen willen huren. 

*Spartak Moskou maakt er werk van. De Russische club deed een bod van 8 miljoen euro op Sofiane Hanni. Anderlecht wil pas praten vanaf het moment dat er een bod van 12 miljoen op tafel komt.

*De entourage van Lior Refaelov laat weten dat hij een transfer naar Standard ziet zitten. Bij de Rouches twijfelt men nog vanwege vragen omtrent zijn fitheid en zijn hoge loonkost.

*Anderlecht heeft een nieuw bod gedaan op Ognen Vranjes. AEK Athene wil de centrale verdediger verhuren als er 500.000 euro betaald wordt door Anderlecht, met een aankoopoptie van 2 miljoen euro.

*Het Spaanse Leganés wil Charly Musonda Junior huren. Chelsea wil hem liever bij een Engelse club stallen.

*Everton wil nu ook Leander Dendoncker. De Engelse club is bereid om Dendoncker nog een halfjaar bij Anderlecht te stallen eerst, net zoals het deed met Henry Onyekuru. Daardoor zou de transferprijs lager kunnen komen te liggen. Voor alle partijen is dat immers een goeie oplossing.

*Lukas Marecek (ex-Anderlecht) keert terug naar België. Lokeren neemt hem over van Sparta Praag.

*Anderlecht denkt nu toch weer aan Aleksandar Mitrovic als nieuwe spits. Hein Vanhaezebrouck zou nu wel openstaan voor een terugkeer van de Serviër.

Poll: Geloof jij dat Anderlecht Mitrovic zal kunnen strikken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024