Barça zet scheve situatie recht, Real Madrid volgt nu op 19 (!) punten

Zondag 14 januari 2018 - 22:43   I

FC Barcelona heeft zondagavond een vloek verbroken. Voor het eerst sinds 2007 slaagde Barça erin om op het veld van angstgegner Real Sociedad te gaan winnen. Het werd uiteindelijk 2-4.

Na een halfuur speler zag het er nochtans niet goed uit voor Barcelona, met Vermaelen opnieuw 90 minuten in de ploeg. Willian Jose en Juanmi hadden immers voor een 2-0-tussenstand gezorgd. Op slag van rust bracht Paulinho de bezoekers opnieuw in de match. Een belangrijk doelpunt, zo zou later blijken.

Kort na rust hing Suarez de bordjes in evenwicht, en later trok Barça het laken volledig naar zich toe. Nog eens Suarez en Messi (met een heerlijke vrijschop) zorgden uiteindelijk voor een 2-4-overwinning. Barça blijft leider in Spanje en telt nu al 19 (!) punten meer dan grote rivaal Real Madrid.

Poll: Wordt Barcelona kampioen?