Vanhaezebrouck reageert na late kwalificatie: "Wat hij deed, was ongelofelijk"

Vanhaezebrouck reageert na late kwalificatie:
Donderdag 08 december 2016 - 22:31   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck kan niet anders dan gelukkig zijn. AA Gent stelde in de 95ste minuut de kwalificatie veilig in de Europa League bij Konyaspor.

"Over de hele groepsfase is onze kwalificatie verdiend", stelt Vanhaezebrouck bij Sporza. "Als we niet zoveel cadeaus hadden weggegeven, hadden we zelfs vier of vijf punten meer kunnen hebben. Het scenario van vanavond lijkt een beetje op dat van Lyon vorig jaar, met dat verschil dat we toen een moeilijke match hadden en al blij waren met de 1-1. Vandaag waren we beter, alleen wilde het doelpunt maar niet vallen. Het was echt heel lang wachten."

Net als in Lyon maakte Coulibaly weer het verschil. "Hij heeft zijn waarde al bewezen. Die présence heeft hij. Zijn goal was ongelooflijk. Hij heeft echt een patent op doelpunten in het slot van de wedstrijd. We zijn heel gelukkig. We overwinteren voor het tweede jaar op een rij, dat is straf. Het was toch niet zo'n simpele groep. Shakhtar heeft zoveel kwaliteiten, die zouden zich zelfs in de Champions League geplaatst hebben. En Braga was enkele jaren geleden nog finalist in de Europa League. Chapeau voor mijn spelers dus."

TAGS  I  AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024