Crazy! Notthingham Forest kegelt het grote Arsenal uit de FA Cup

Zondag 07 januari 2018 - 18:52   I

In Engeland wordt er altijd gevoetbald, dus ook vanavond. Het kleine Nottingham Forest ontving het grote Arsenal, maar de jongens van Wenger lieten zich wel verrassen. Nottingham won met 4-2 en kegelt Arsenal zo uit de FA Cup.

De eerste helft had Arsenal het al moeilijk. Na 20 minuten kon Lichaj de thuisploeg op voorsprong brengen, maar drie minuten later hing Per Mertesacker de bordjes alweer gelijk. Toch kwam de thuisploeg nog voor de rust opnieuw op voorsprong en opnieuw was het Lichaj.

Na de rust werd het zeker alarmfase rood voor The Gunners. Brereton kon vanop de stip de voorsprong zelfs vergroten tot 3-1. Echt ingrijpen kon Wenger dan weer niet, want er stond een veredeld B-elftal op het veld en zijn grote sterren liet hij gewoon thuis.

De enige grote ster die wel op het veld stond scoorde dan ook nog. Welbeck bracht de spanning opnieuw in de wedstrijd, maar lang duurde dat niet. Kort daarna kreeg Nottingham opnieuw een strafschop en met 4-2 mocht Wenger de boeken toe doen.

Een blammage voor Arsenal, want de titelverdediger vliegt zo al uit de FA Cup. Benieuwd hoe de Fransman dit aan de fans zal kunnen uitleggen.

Poll: Moet Arsenal afscheid nemen van Wenger?