Vormer dan toch in Oranje? "Beter dan Depay en Wijnaldum"

Vormer dan toch in Oranje?
Woensdag 27 december 2017 - 11:35   I  

Ruud Vormer is helemaal doorgebroken bij Club Brugge. Toch werden zijn prestaties niet echt opgevolgd door onze noorderburen, maar daar komt misschien verandering in.

Zo maakte de Nederlandse website fcupdate.nl een top 10 van beste Nederlanders in het buitenland. Ruud Vormer staat in het lijstje op plaats zeven en laat klepper als Memphis Depay (Lyon) en Gio Wijnaldum (Liverpool) achter zich.

"Gaf dit seizoen al meer assists dan wie dan ook in Europa. Kevin de Bruyne, David Silva, Andrés Iniesta: allemaal legden ze het af tegen de aanvoerder van Club Brugge. Met eindpasses en doelpunten neemt hij zijn ploeg keer op keer bij de hand", klinkt het.

"Dat het Nederlands elftal nog niet op de deur heeft geklopt, is best vreemd. Niet alleen zijn trainers en medespelers zijn lovend over de voormalig Feyenoorder, ook de media schuwen de complimenten niet. 'Vormer is een klasbak geworden, een strateeg met werklust, een aanvoerder die bij een stand van 2-0 niet aan consolideren denkt, maar, zoals hij gisteren na de historische match in een interview zei: 'Nu gaan we ze kapotmaken'. Says enough."

Poll: Moet Vormer een kans krijgen bij Oranje?

TAGS  I  Vormer  I   Club Brugge  I   Nederland

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024