‘PSG is verplicht om goudhaantje te verkopen voor 35 miljoen’

‘PSG is verplicht om goudhaantje te verkopen voor 35 miljoen’
Woensdag 20 december 2017 - 13:14   I  

Paris Saint-Germain staat op het punt om Gonçalo Guedes te verkopen. Het Portugese goudhaantje van de Franse topclub zal zijn carrière definitief verderzetten bij Valencia, dat de speler momenteel al huurt.

Dat PSG Guedes verkoopt, is best opmerkelijk. De speler staat namelijk te boek als een groot talent. Toch is het ergens ook logisch, want bij PSG moeten ze hun best doen om te voldoen aan de regels van de Financial Fair Play.

PSG verzekerde zich vorige zomer van de diensten van Neymar. De Franse topclub telde toen zomaar eventjes 222 miljoen euro neer voor de Braziliaan. Kylian Mbappé wordt gehuurd van AS Monaco, maar na het seizoen moet PSG ook voor de Fransman 180 miljoen euro ophoesten. Om in regel te zijn met de voorwaarden van de Financial Fair Play moet PSG dus noodgedwongen afscheid nemen van enkele spelers.

Niet naar Real Madrid

Eén van de spelers die geld in het laatje moet brengen, is Gonçalo Guedes. PSG verhuurt de Portugees momenteel aan de Spaanse revelatie Valencia en Guedes doet het daar prima. Hij trok zelfs al de aandacht van Real Madrid.

Toch zal niet Real, maar wel Valencia met de 21-jarige speler aan de haal gaan. PSG zou akkoord gaan met een transfersom van 35 miljoen euro en zijn goudhaantje naar Valencia laten gaan. Dat weet L’Équipe.

Poll: Gaat Guedes het ver schoppen?

TAGS  I  Guedes  I   PSG  I   Valencia  I   Real Madrid  I   Neymar  I   Mbappé

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022