Lokeren-voorzitter maakt De Sutter opnieuw compleet belachelijk

Lokeren-voorzitter maakt De Sutter opnieuw compleet belachelijk
Zaterdag 16 december 2017 - 11:32   I  

Een tijdje geleden liet Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht zich al eens kritisch uit over Tom De Sutter. Nu het het opnieuw niet goed draait op Daknam, krijgt de spits wéér een veeg uit de pan.

"Als je voorlaatste staat, moet je van alles schrik hebben. Het schoentje wringt vooraan, we maken geen goals. Prijs-kwaliteit zitten we met Tom De Sutter zeer slecht. Hij brengt te weinig, zeker voor wat we voor hem betaald hebben", draait Lambrecht niet rond de pot in Het Laatste Nieuws.

Ondanks het feit dat het Lokeren in het algemeen aan kwaliteit ontbreekt, wijst de voorzitter dus opnieuw naar De Sutter. Een 'miscast' is de spits niet volgens Lambrecht.

Nieuwe spits zoeken

"Je moet het niet op Willy Reynders (technisch directeur, nvdr.) steken", snauwt Lambrecht. "Hij zoekt spelers en stelt ze voor, daarna is het aan hem, de trainer en mij om samen te beslissen. In al die jaren dat Willy hier zit, heeft hij veel meer goede dan minder goede dingen voor ons gedaan."

"Hopelijk vinden we deze winter nog een 10 en een 9. Een 'goalenmaker', van een hoger niveau dan we nu hebben. Maar die zoekt iedereen. Waasland-Beveren, ja, die hebben er ene (doelt op Thelin, nvdr.) Natuurlijk ben ik jaloers op hen. Die mensen hebben altijd naar ons moeten kijken, en nu is 't andersom. Morioka hebben ze 'voor niks' gekocht. Als je nu z'n waarde ziet... Da's wat anders van prijs-kwaliteit", besluit Lambrecht.

Poll: Moet De Sutter vertrekken bij Lokeren?

TAGS  I  Lambrecht  I   Lokeren  I   De Sutter  I   Waasland-Beveren  I   Thelin  I   Morioka

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024